Huren

Supporters van Skûtsje Verwisseling kunnen het schip huren. Dat kan op verschillende manieren. Hieronder enkele voorbeelden.

Vaar op de Verwisseling met familie of vrienden

Bent u Vriend van de Verwisseling? Dan staat Skûtsje Verwisseling voor een dag of dagdeel tot uw beschikking, inclusief enkele bemanningsleden. Er kunnen maximaal 12 gasten mee. Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Een onvergetelijke dag!

De opbrengsten van verhuur komen volledig ten goede aan het skûtsje. Daarmee steunt u dus direct dit cultureel varend erfgoed.

Renovaties & Wensen
Met de contributie van leden en donaties van supporters hebben we, sinds Stichting Behoud(en) Zeilvaart eigenaar werd van Skûtsje Verwisseling in 2013, al heel wat renovaties en investeringen gedaan.

De Verwisseling Cup

Ervaar de spanning van echt wedstrijdzeilen op traditionele schepen

Huur als bedrijf één of meerdere skûtsjes en strijd met en tegen andere bedrijven om de Verwisseling Cup. Ervaar de spanning van echt wedstrijdzeilen op deze traditionele schepen onder begeleiding van een ervaren bemanning.

Verwisseling Cup - een avontuurlijke race

Uw eigen Cup

Kunt u als organisatie minimaal drie schepen vullen, dan is het ook mogelijk om uw eigen bedrijfscup te organiseren. Het programma kan op maat gemaakt worden naar uw doelen en wensen. Zo biedt de thuishaven van Skûtsje Verwisseling bijvoorbeeld unieke mogelijkheden voor workshops of vergaderingen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.heechsicht.nl. Wij denken graag met u mee en maken er in overleg met u graag een onvergetelijke dag van.

Benieuwd hoe zo’n dag eruit ziet? Bekijk hieronder de dag van Dero.

Video Dero op YouTube


Neem contact op om jouw idee voor zo’n dag met ons te delen.