Team Verwisseling

Wij zijn Team Verwisseling, een enthousiast skûtsje zeilteam afkomstig uit alle windstreken van Nederland. Of het nou gaat om de spanning van het wedstrijdzeilen tijdens de jaarlijkse Iepen Fryske Kampioenskippen Skûtsjesilen (IFKS) of die fysieke en mentale uitputtingsslag tijdens de Strontrace. Wij gaan voor de ultieme uitdaging!

Lees hier meer over wie we zijn en wat we doen

Stichting en Vereniging

De Stichting Behoud(en) Zeilvaart is eigenaar van de Verwisseling. Naast de stichting is er een vereniging opgericht, bestaande uit Team Verwisseling. De vereniging is verantwoordelijk voor de exploitatie, het onderhoud en het varen van het schip.

Stichting Behoud(en) Zeilvaart
In februari 2013 is de stichting “Behoud(en) zeilvaart” opgericht en in het bezit gekomen van het skutsje “Verwisseling”. Werf: Jan Oebeles van der Werff (‘De Nijverheid’) in Drachten/Buitenstvallaat...

Commissies

Binnen het team zijn commissies opgericht die het voortouw nemen in bijvoorbeeld: het bestuur, Sponsoring & Communicatie, Klussen & Onderhoud, Training & Tactiek, Planning & Logistiek. Zo is ieder teamlid, naast zijn/haar taak aan boord, actief in een of meerdere commissies.

Aftuigen aan het eind van het zeilseizoen | oktober 2019