Lidmaatschap

Het fanatiek wedstrijdzeilen met skûtsjes is een intensieve teamsport. Als team begrijpen we goed dat de tijd en kosten die wedstrijdzeilen met zich meebrengt niet voor iedereen zomaar op te brengen zijn.  Daarom hebben we twee lidmaatschapsvormen:

  1. Kernleden - Je vaart alle wedstrijden en hebt een vaste positie aan boord. Daarnaast ben je actief betrokken bij het onderhoud en andere activiteiten buiten het wedstrijdzeilen om. Je betaalt een jaarlijkse contributie.
  2. Leden - Je vaart mee met diverse wedstrijden en je helpt minimaal een dag mee met het onderhoud. Je betaalt een gereduceerde jaarlijkse contributie. Zeil je meer dan vier wedstrijddagen mee, dan betaal je een extra tarief per dag.

Ook wordt onze bemanning regelmatig aangevuld met opstappers. Dit zijn mensen die graag een keer willen ervaren hoe machtig het varen op een Skûtsje is. Dit is een ideale manier om een keer kennis te maken met het zeilen en het team.

Lijkt het je wat om met ons mee te varen en het skûtsjesilen zelf te ervaren? Neem dan gerust contact op! We praten je graag bij over de verdere details en kijken dan wanneer je een keer kan opstappen.