8 augustus 2022

Nieuwsbrief zomer 2022

Het is bijna zo ver, de IFKS 2022 staat op het punt van beginnen!

Nog een paar dagen en dan gaat de IFKS 2022 van start. Van 13 t/m 20 augustus zullen we, verdeeld over 7 wedstrijden, strijden in de B-klasse voor de eer, de prijzen en promotie. Dagelijks klinkt ons startschot om 11:00 uur en doen we ons best om de 15 concurrenten achter ons te laten!

Na twee jaar zonder IFKS, kijken we enorm uit naar de kampioenschappen. En niet alleen vanwege de unieke sfeer die bij dit evenement hoort, maar ook vanwege de verbeteringen die we hebben kunnen doen. Met hulp van de vele donaties tijdens de crowdfunding en de bijdrages van onze sponsoren staat er een prachtige nieuwe mast op het schip en daarin hangen nieuwe zeilen.

De eerste ervaringen die we dit voorjaar opgedaan hebben, stemmen gunstig. Het is gelukt om snel een basistrim te vinden waarmee we al redelijk competatief zijn. Het verder perfectioneren is een voortdurend proces, wat ook altijd van de omstandigheden afhankelijk is. Maar op de dagen dat puzzelstukjes op hun plek vallen, zijn we voorin het deelnemersveld te vinden. Dit motiveert enorm!

Foto: Wiep Wierda

Gedurende de kampioenschappen houden we jullie dagelijks op de hoogte via social media en streven we ernaar om voor middernacht een wedstrijdverslag op onze website te zetten. Wil je het allemaal van nog dichterbij beleven, kom dan kijken vanaf de wal!